XREOS

 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
“Δεν γνωρίζουμε την αλήθεια αν δεν έχουμε γνώση της αιτίας“ Αριστοτέλης
Τι δεν θέλουν να ξέρεις:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

Καταστρατηγώντας τα τελευταία χρόνια, αυτόν τον κανόνα και αναθέτοντας παράνομα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του λαού, σε άλλους το αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργεί το νόμισμα του και να ελέγχει την οικονομία του, έχουν έρθει τα προβλήματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Οπως είναι εκολονόητο, σε οποιον μεταβιβάσει το κράτος την εξουσία του να δημιουργεί το χρήμα του, αυτός πλέον έχει αύθονα χρήματα για τον χρημαστισμό πολιτικών, ΜΜΕ καθως και οποιων άλλων χρειάζονται για να εχει τον πλήρη έλεγχο. π.χ. τρομοκρατικές οργανώσεις, μυστικές υπηρεσίες, δημόσιους λειτουργούς κ.τ.λ. Αφου δημιουργεί οσο χρήμα θέλει για να χρηματίσει οποιονδήποτε, δεν χρειάζεται να το εχει.

Αυτο το απλό κόλπο καταχρεώνει καθημερινά ολο και περισσότερους λαούς και κανείς δεν εχει την καθαρή σκέψη να πει; Μα καλά ποιος εχει τόσα χρήματα να δανείσει ολα τα κράτη της γης; Πως γίνεται ολοι να χρωστούν; Ποιος εχει χρήματα και τους δανείζει ολους; Πως γινεται και διαρκώς υποδουλώνονται νεες κυβερνήσεις κάτω απο την μπότα του χρέους; Και το χειρότερο κανένα ΜΜΕ δεν του λεει την αλήθεια. Οτι δηλαδή ολα τα κράτη ειναι υπόδουλα κάτω απο το ίδιο χρέος που είναι και το κράτος του.. αλλα ξεγελούν τον ανυποψίαστο πολίτη δείχνοντας του το πρόβλημα του χρέους της χώρας του ξεχωριστά απο το χρέος όλων των άλλων κρατών. Σου λένε οτι η τάδε χώρα σε δανείζει και δεν σου λένε οτι και η ταδε χώρα που σε δανείζει είναι επίσης δανεισμένη…

Π.χ. πόσοι στην Ελλάδα ξέρουν οτι η καταχρεωμένη Ελλάδα δανείζει την Αλβανία;
Οι χώρες που δανείζουν την Ελλάδα ειναι επίσης κάτω απο την πίεση του δικού τους εξωτερικού χρέους και ο κόσμος βλέπει με ποιο επιτόκοιο δανείζονται αυτές και με ποιο επιτόκιο δανείζουν την Ελλάδα…
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…

Ολα είναι πολύ καλά στημένα για να μην καταλάβει ο πολίτης οτι το δημόσιο χρέος όλων των κρατών είναι ψεύτικο…και δεν εχει σημασία να το καταλάβουν 2-3 άνθρωποι σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς δυνατή φωνή, αλλά η πλειονότητα των λαών της γης που νανουρίζονται απο τα ΜΜΕ.
Και πολύ περισσότερο αυτοί που κινούν τα νήματα δεν θέλουν να καταλάβει ο πολίτης, οτι ο μηχανισμός του χρέους των άλλων κρατών είναι ο ίδιος που χρέωσε την χώρα του…γι αυτό ψάχνουν να βρουν τις διαφορές σε κάθε περίπτωση χρεωμένης χώρας και οχι τις ομοιότητες.

Η Κίνα που φαίνεται τώρα με συγκεκριμένη μεθόδευση του ΠΟΕ (Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου) να εχει μαζέψει ολο το χρήμα του πλανήτη λόγο εξαγογών, χρωστάει $ 1.029 δις…
Η Ρωσία που θέλει να μας βοηθήσει να βγούμε απο το χρέος, δανείζοντας μας, χρωστάει $ 1.140 δις…

Ολοι χρωστάνε…αλλα χρωστούν πραγματικά; Είχε κάποιος χρήματα και τους δάνεισε πραγματικά; η απλά του δώσανε την άδεια οι πολιτικοί του να διμοιουργήσει το χρήμα που τους δανείζει;
ΠΡΟΣ ΕΠΑΛΥΘΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΘΕΙΤΕ: ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΣΑΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΛΗΣ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ…

Ολα τα ΜΜΕ σου μιλούν για το χρέος και σε κάνουν ν αναμεταδίδεις την πληροφορία, να το θεωρείς δεδομένο και απο εκεί και πέρα κατευθύνουν την σκέψη σου στο να ψάχνεις τρόπους για την αποπληρωμή του. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

Ετσι κανείς δεν ψάχνει αν πράγματι το χρέος αυτό είναι αληθινό, απο ποιο μηχανισμό παράγεται και αν πράγματι το οφείλουν οι πολίτες, μια και το θεωρούν δεδομένο.
Αυτό είναι κάτι σαν ταχυδακτυλουργία όπου ο ταχυδακτυλουργός κατευθύνει την προσοχή σου μακριά απο εκεί που είναι η ουσία.
Ετσι λοιπόν η ουσία είναι να ψάξεις και να ενημερωθείς εσύ ο ίδιος για την πηγή που παράγει το χρέος. Τον μηχανισμό δηλαδή του χρέους των κρατών που μεταφράζεται σε αντιπαραγωγική φορολογία για τους πολίτες και να κρίνεις αν πράγματι είναι αληθινό η αληθοφανές.

Οι παρακάτω πληροφορίες δείχνουν ακριβώς ότι οι κυβερνήσεις τα χρήματα που όφειλαν να δημιουργούν, τα δανείζονται απο κάποιους οι οποίοι δεν τα έχουν, απλά τα δημιουργούν απο το τίποτα και τα δανείζουν έντοκα.
Το χρήμα απο μόνο του δεν έχει καμία αξία, είναι αέρας, τσιχλόφουσκα, την οποία έχει σημασία ποιος την δημιουργεί. Αν δεν την δημιουργεί το κράτος αλλά κάποιες τράπεζες (που επίσης παράνομα κρύβονται πίσω απο εθνικά ονόματα) έχουν την δυνατότητα οι δημιουργοί του να χρηματίζουν πολλούς με τα άφθονα χρήματα που μπορούν με μια μόνο υπογραφή σε ενα χαρτί να δημιουργούν. Ετσι χρηματίζουν και ελέγχουν όποιον θέλουν.
Έχουν την δυνατότητα εύκολα πλέον να ελέγχουν μέχρι και το τι αγοράζεις στην συνέχεια με τα χρήματα αυτά, ανεβάζοντας η κατεβάζοντας τις τιμές στα χρηματιστήρια καθορισμού των τιμών των προϊόντων, τροφοδοτούν όποια χώρα θέλουν με τα “δανεικά” αυτά χρήματα η οδηγούν στον στραγγαλισμό όποιας χώρας θέλουν.
Απολαύστε το από εδώ γιατί δεν νομίζω οτι θα το δείτε απο κανένα μεγάλο κανάλι:

FED: Ιδιωτική τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο

Ενω οι κυβερνήσεις έπρεπε να τα τυπώνουν οι ίδιες, όπως οφείλουν απο το σύνταγμα τους αλλά και απο την απλή λογική αλλά πάνω απο όλα νομίζει ο λαός τους ότι πράττουν.
Δηλαδή ο λαός νομίζει ότι οι κυβερνήσεις τυπώνουν τα χρήματα και τα δανείζει η μια στην άλλη δημιουργώντας η μια χρέος στην άλλη, αλλα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα ακόμα και από αυτό.
Ετσι οδηγήθηκε η Αμερική στα λίγα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης με το ονομα FED (Το αντίστοιχο για την Ευρώπη ΕΚΤ) να χρωστά ΠΟΛΛΑ τρισεκκατομύρια δολαρίων και να είναι συνέχεια στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Οι πολίτες να μαστίζονται απο βαρύτατη φορολογία, ανεργία, η εφορία, δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες να κατασχέτουν την περιούσια τους.

ΑΜΕΡΙΚΗ: Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας

Τα ίδια ακριβώς που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη, με την δημιουργία της ΕΚΤ τράπεζας και άλλων κεντρικών οργανισμών που δεν ανήκουν στα κράτη, αλλά πήραν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ τις εξουσίες που είχαν τα κράτη, καταδυναστεύοντας τα με την ίδια τακτική που καταδυναστεύουν τις ΗΠΑ (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).
Με την δικαιολογία κάποιου οφέλους σε κάνουν να θεωρείς δεδομένα πράγματα που ούτε ότι όφελος που χρησιμοποιούν βιτρίνα τους έφεραν και στην πράξη φαίνονται αυτά τα οποία κάνουν, αρκεί να δεις καθαρά την πηγή του προβλήματος και να μην το θεωρείς δεδομένο, προσπαθώντας να πληρώσεις ενα χρέος που δεν χρωστάς.

Αυτό που φοβούνται είναι να μην ξυπνήσουν μια μέρα οι άνθρωποι και ν αρχίσουν να ψάχνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ την πληροφορία, ν αρχίσουν να βλέπουν εκεί που δεν τους δείχνουν και να σκέφτονται το αυτονόητο. ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ (ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΠΟΤΕ) … η συνέχεια εδώ

πηγή